NICOLINE TOPHOLT

For mig startede hele min transformation i kroppens og sundhedens verden.

Jeg uddannede mig til sygeplejerske og fik en kæmpe viden indenfor sundhed, sygdom, kroppen og behandling.

Jeg har altid interesseret mig for sundhed på det kropslige plan og ved at ændre min krop forvandlede jeg hele mit liv.

Jeg har altid været en stille og pæn pige som rettede sig ind og tilpassede sig, lige meget om jeg havde lyst til det eller ej – det vigtigste for mig var bare at folk kunne lide mig.

Jeg blev træt af at være den pæne pige, som skulle passe ind og ikke stikke udenfor flokken.

Jeg havde en drøm om at indtage mit fulde potentiale og inspirere andre til at træde ind i deres.

Jeg gik med en kæmpe længsel efter at få en større tro på mig selv og udtrykke min sande essens.

I mit arbejde som sygeplejerske oplevede jeg, at når jeg ville hjælpe andre, manglede en meget vigtig brik! Den Holistiske tilgang!

 

Jeg blev så ked af det, når vi kun kunne stille andet op end at symptombehandle og give en pille så folk kunne holde tilværelsen ud. Det er jo det rene vanvid ikke at udforske hvad der startede den pågældende tilstand til at starte med! Og hvad med sindet og sjælen bag?

Fordi jeg holdte mig tilbage og blev i mit gamle job som sygeplejerske, blev jeg selv syg med stress og depression. OG det fik mig til at vågne op – nu var det på tide at gå efter mine drømme, slippe mig selv fri fra min egne begrænsninger og hjælpe andre til at blive set som den de er – på en Holistisk måde.

Jeg har derfor tage uddannelser og kurser indenfor holistisk sundhed, Ernæring, coaching og træning – og læst utallige bøger indenfor disse emner.  Jeg holder mig altid opdateret på det nyeste viden og forskning inden for mig felt. Fordi jeg simpelthen elsker det.

Gennem en holistisk tilgang til sundhed, tror jeg på at vi kan skyde genveje ud af diverse sygdomme som stress, depression og dårligt selvværd og ændre hvordan vi har det med os selv. Gør du noget godt for kroppen bliver du automatisk gladere for dig selv. Det er i hvert fald min egen erfaring.

I kærlighed
Nicoline