Tør du være anderledes?

on Monday, 02 April 2012. Posted in April 2012, Alle

Hvis du er bare en lille smule ligesom mig, så tænker du også enormt meget over hvad andre tænker om dig, hvad de mener om det du gør og om de nu kan li dig?

Men hvad ville du være uden disse tanker?

Sandheden er at du bruger ualmindelig meget energi når du tager udgangspunkt i om andre kan lide dig og accepterer dig. 

Så hvem ville du være hvis du ikke havde og var disse tanker? 

Forestil dig at du var fri for tankerne – ville du så: 

Turde skille dig ud, være anderledes, følge dine vildeste drømme – uanset hvad andre tænker? 

Turde stille dig op og gøre lige præcis det du virkelig brænder for, være den der går uden for flokken og starter noget helt nyt, spændende og anderledes? 

Eller får du nærmest lyst til at rende skrigende bort ved bare tanken om at stå udenfor flokken og ikke passe ind?

Hvis du vælger det sidste, ja så er det jo bare at blive der hvor du er nu – det er helt klart også det letteste, at sidde tilbage og blive der i hulen, hvor der er trygt og godt!

Men hvis du, ligesom jeg, blev træt af at sidde tilbage og bare vide at du har noget mere at byde på, du har et helt unikt budskab der bare skal spredes ud i verden! – så vil jeg opfordre dig til at gøre det 

Nogen gange er det bare lettere sagt end gjort – for du tror du er de her tanker, du tror det virkelig betyder noget hvad andre tænker om dig og at du passer ind

Så måske har du brug for støtte til at komme af med disse tanker og installere et helt nyt mindset? det har hjulpet mig og derfor kan jeg også hjælpe dig med det, for nu ved jeg helt præcis hvad der skal til.

Vil du sættes fri kan du komme med på mit mentor forløb – hvor vi netop arbejder med tanker, handlinger og følelser som begrænser og bremser dig. 

Læs mere her http://www.nicolinetopholt.com/nyt-mentor-forloslashb.html

Hvis du tænker det er for stort et skridt, kan du også starte med at melde dig til mit nyhedsbrev – så får du en gratis gave som er min E-bog : Lær at være dig selv – uanset hvad andre tænker 

Meld dig til her – det er ganske gratis: http://www.nicolinetopholt.com/index.html

uanset hvad du vælger så svare dit udbyde til det du investere – du kan også vælge ikke at gøre noget som helst og bare tænke hvad skal jeg dog bruge det vrøvl til? – jamen så gør det..  Så kan du bare være sikker på, at du bliver siddende lige præcis der hvor du er nu  - og det er der intet galt med, hvis det da er det du vil ? ;) 

4818377

Comments (0)

Leave a comment

You are commenting as guest.