Biosignature Rocks ! 3,3 kg rent fedt !

on Thursday, 21 June 2012. Posted in Juni 2012, Alle

Biosignature Rocks ! 3,3 kg rent fedt !


.. Jeg bliver helt høj når jeg ser hvordan kroppen reagere når den får præcis de rette betingelser opfyldt for at opnå sundhed, styrke og kærlighed .. 

Idag havde jeg besøg af en af mine Biosignature klienter, og hun troede ikke der var sket så meget, men vi fik hende målt og målingerne var tydelige, hendes krop stråler nu i sundhed, og hun havde smit 3,3 kg rent fedt...


Det havde ikke blot givet hende en mere markeret krop, men også styrke og energi var steget markant hos hende og mere overskud .. 

Ikke kun på det fysiske plan:
Der sker rigtig meget på det fysiske plan, men også det psykiske følger med når vi ændre på vores livsstil, så hende venner og familie har ændret sig fra at kæmpe imod, til at nu selv at blive inspireret til at følge samme vej.. for som hun sagde, når hun var åben og accepterede sin egen livsstil , så gør dem omkring hende det også..

Det der skaber vedvarig succes:
fordi jeg også har fokus på den mentale og spirituelle del i forløbet holder ændringerne ogs å efter forløbet.
det er hårdt mentalt arbejde for du skal være villig til at give slip på alt det gamle lort du slipper rundt med, fra din barndom, alle de blokeringer der holder dig fastspændt, og som gør at du sidder fast og fanger dig selv i selvsabotage, igen og igen .. Men for pokker hvor bliver der plads til meget af det fantastiske nye og spændende i dit liv så ! 

Så vil du gerne skabe varig succes og kropslige resultater ? 

1 ) Byg dit fundament op først - en stærk krop og sund krop er nødvendig for at komme videre til den udfordrende mentale del 

2) vær i det der er, vi skal først mærke hvor vi er og hvad vi har brug for før vi kan opfylde vores drømme 

3) giv slip på alt det gamle - så der bliver plads til det nye

4) lev livet !! - husk er gør det der gør dig glad, det du føler dig levende af når du gør; dans, syng, fest vær med mennsker du elsker .. 

få opskriften på det fedeste og sundest liv nu til sommer!

jeg laver i samarbejde med Ninka, fra kernesund familie 1:1 forløb sommer sexet ....
Et sundheds forløb, med coaching og Biosignature over 3 gange som giver der alle redskaber til at få din drømme krop, og få arbejde med dit indre så du selv efter forløbet kan finde alle svarene i dig ! .. stay tuned ! der kommer mere info om dette forløb, det bliver den vildetse sommer .. 

Comments (0)

Leave a comment

You are commenting as guest.