KUNDEUDTALELSER

 UDTALELSE FRA SATIE:

"Jeg har valgt at melde mig til mentorforløbet ved Nicoline Topholt, fordi jeg allerede har mærket hvor stor en forskel hendes råd og vejledning kan gøre. Jeg har selv mål og ambitioner for min krop og sundhed, men tror at det vil være en del lettere at indfri sammen med andre modige kvinder.
Nicoline tager udgangspunkt i hvem du er og i hvad du har brug for. Min erfaring er at resultaterne bliver bedre med et sådant udgangspunkt.. Desuden er hun god til at tage små skridt ad gangen, så man hele tiden er klar til at omstille sig- det være sig kost, træning eller mental træning. Jeg vil anbefale alle der har lyst til at investere i sig selv at melde sig til mentorholdet i maj.. Sammen kan vi gøre en stor forskel for hinanden !"
 

Udtalelser fra Kristel boje:

" 1) hvordan har det været at være i forløb hos Nicoline ?
Det har været en utrolig god og positiv oplevelse at være i forløb hos Nicoline. Nicoline er et fantastisk inspirerende og empatisk menneske, som man føler sig 100 % forstået af. Hun giver dig, en en let forstået måde, små "nøgler" til hvordan du skal "låse" din krop op, så den reagerer hensigtsmæssigt. Disse "nøgler" er ikke kun fysiske og kostmæssige men lige så ofte mentale.

2) hvad har det givet dig ? 
Jeg har fået en indsigt i at min krop i den grad taler til mig. Nicoline har husket mig på at jeg skal Elske og værtsætte min krop og den indsats jeg gør for min sundhed, og nyde den proces jeg er i (selvom det indimellem er lidt svært) Jeg har fået konkrete råd til hvordan jeg kan forbedre min kost, min krop og mig selv mentalt. Efter mit forløb hos Nicoline har jeg fået lyst til at fokuserer endnu mere på selv-udvikling, da jeg har fået en forståelse for hvor stor en betydning det har for mit vægttab.

Jeg kan varmt anbefale Nicoline til andre som ønsker et forbedre kost og livsstil :-) "fra Kristel Boje